Over ons

Over Techno Data Systems

Techno Data Systems is een echt familiebedrijf. Wat begon met het schrijven van software voor videotheken, is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel softwarebedrijf voor autowasbedrijven. En met succes! Inmiddels draaien er al veel autowasbedrijven probleemloos met onze software.

Onze kennis, passie en en gedrevenheid zorgen ervoor dat wij een softwarepakket hebben ontwikkeld die écht compleet is. Als je onze Total Wash software aanschaft, hoef je je software technisch nergens meer druk om te maken.

Hulp nodig? Wij
staan voor je klaar!

Goede service vinden we erg belangrijk bij Techno Data Systems. Omdat jij waarschijnlijk met ruime openingstijden werkt, zijn wij ook buiten kantoortijden en in het weekend voor storingen bereikbaar. Ook werken we met korte lijnen en krijg je altijd één van onze medewerkers aan de lijn. Zo kom je meteen terecht bij de persoon die jou verder kan helpen.

Het laatste nieuws

Wij blijven onszelf continu verbeteren en houden ook alle ontwikkelingen in onze branche in de gaten. Ben jij benieuwd welke nieuwtjes wij hebben en wat er speelt in de branche? Lees dan onze nieuwsberichten!

Support
nodig?

Telefoon

Hulp of advies nodig?
Wij zijn ook 's weekends
bereikbaar!

E-mail

Stuur ons een e-mail en
wij nemen spoedig
contact met je op.