Total Wash

Over Total Wash

Met ons Total Wash systeem heb je meteen alles van A tot Z geregeld. Je kunt op ieder moment alle gegevens van jouw carwash inzien en bent niet afhankelijk van het internet. Ook zonder internet draait ons systeem gewoon door!

Het is een compleet softwarepakket dat de kassa, backoffice en eventueel de website met elkaar integreert. Een externe koppeling met wasboxen of andere apparatuur is in veel gevallen ook mogelijk. Al deze onderdelen staan direct in verbinding met dezelfde database, zodat alle informatie direct beschikbaar is. De software is geheel nieuw ontwikkeld en is helemaal toegespitst voor gebruik in het autowasbedrijf.

Total Wash in het kort

Total Wash is hét softwarepakket voor het automatiseren van jouw autowasbedrijf. Het is de perfecte oplossing voor autowasstraten die het gebruiksgemak voor hun klanten willen verhogen en die inzicht willen houden in hun activiteiten.

Koppeling meerdere vestigingen
Aansturing wasstraat mogelijk
Betaalautomaat
koppeling mogelijk
Uitgebreide
rapporten

De belangrijkste functies in Total Wash

Wat zit er nog meer in Total Wash?

Er zijn enorm veel mogelijkheden met ons systeem. Naast wat we hierboven genoemd hebben, zijn er nog andere mogelijkheden:

Total Wash Enterprise

De gegevens van de kassa worden continu gesynchroniseerd met het cloudsysteem, zodat alle gegevens tevens op een centrale plaats aanwezig zijn. Bij uitval van de internetverbinding kan de vestiging gewoon doorwerken. Zodra de verbinding hersteld is worden alle gegevens automatisch weer gesynchroniseerd.

Indien er sprake is van meerdere vestigingen kan er een koppeling gemaakt worden tussen deze vestigingen. In deze opstelling hebben de afzonderlijke vestigingen hun eigen database welke gesynchroniseerd wordt met het hoofdsysteem. Hierdoor werkt het systeem enorm bedrijfszeker.

Support
nodig?

Telefoon

Hulp of advies nodig?
Wij zijn ook 's weekends
bereikbaar!

E-mail

Stuur ons een e-mail en
wij nemen spoedig
contact met je op.